.Zeynepder çocuk kulübü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Nisan ayının 14-15 ve 16. günlerinde zeynepder çocuk kulübü bünyesinde bulunan çocuklarımızın çizdikleri namaz temalı resimlerin sergisini gerçekleştirdik

.Zeynepder çocuk kulübü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Nisan ayının 14-15 ve 16. günlerinde zeynepder çocuk kulübü bünyesinde bulunan çocuklarımızın çizdikleri namaz temalı resimlerin sergisini gerçekleştirdik. Çocuklar hayal güçlerini kullanarak ve gerek ailelerinde gerek ise çevrelerinde namaza ve ibadete dair gözlemledikleri izlenimlerini kağıt ve boya kalemleriyle buluşturdular.

Izmit merkezde halka açık yapılan sergimizde, çocuklarımızın resimlerini yarışmaya sokarak hem onlara küçük ve tatlı bir heyecan yaşatmaya çalıştık hem de bu süreçte ziyaretimizde bulunan kişilere derneğimizi ve çalışmalarımızı tanıtma imkanı bulduk.

Yarışmaya, 7-9 ve 10-14 yaş kategorilerinde iki gruptan çocuklarımızın resimleri katılırken, okul öncesi gruplarımızdan çocuklarımızın resimlerini de sergiye sunduk.

Tatlı bir heyecanla geçen yarışmamızın sonucu ve hediye takdimi, 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan kapanış programımızda açıklanacak.

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !