Mehmet Pamak ağabeye dua

Mücadeleci kimliğe sahip Müslümanlardan Mehmet Pamak´ın ciddi olarak rahatsız/hasta olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Değerli insanlarımızdan ve mücadeleci kimliğe sahip güzel Müslümanlardan birisi olan Mehmet Pamak’ın ciddi olarak rahatsız/hasta olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Yakın çevresinden bulunan bir kardeşimizden aldığımız bilgiye göre, beş-altı ay önce beyninde tümör olduğu saptanmış. Son aylarda önemli kontrollerde ve tedavilerde bulunulan bu kıymetli Müslüman için dua etme vaktidir şimdi.

Mehmet Pamak ülkücü-milliyetçi kimliğinden rücu edip muvahhid Müslüman olma yolunda azmetmiş bir şahsiyettir. Ankara’da İlkav isimli vakıfları bulunmaktadır. Burada çeşitli konularda ve özellikle ümmetin hayatî sorunları, meseleleri hakkında seminer, konferans, panel, sempozyum organizeleri gerçekleştiyorlar. Pamak’ın; Kürt Sorunu ve Müslümanlar, TCK/312/2 Suçlaması ve İslami Kimliği Savunma, İzzeti Yanlış Yerde Aramak, Kemalizm Laiklik Şehidlik,

Köşeli Yazılar, Kulluk Eksenli Hayatta Ramazan ve Kur’an   isimli kitapları bulunmaktadır. Pek çok dergi ve internet sitesinde makale çalışmaları ve söyleşileri yayınlanmıştır. Şu anda bir yıldan beridir İstanbul’da ikamet ettiğini ve rahatsızlığından ötürü hastane ile evi arasında mekik dokuduğunu biliyoruz.

Müslümanlar olarak bizlere, tedavisi devam eden bu değerli şahsı dualarımızla anmak ve Rabbimizden ona hayırlı şifalar göndermesini beklemek düşüyor.

 

Fatih Pala/Dünya bizim

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !