Siz Lut Kavmi'nin çocuklarıysanız; Biz de Hz.Lut'un taraftarlarıyız

Siz Lut Kavmi'nin çocuklarıysanız; Biz de Hz.Lut'un taraftarlarıyız

"Onlar, cahiliye dönemi hükmünü mü arıyorlar? İyici bilen bir toplum için Allah’tan daha iyi hüküm veren kim vardır?"

Siz Lut Kavmi'nin çocuklarıysanız; Biz de Hz.Lut'un taraftarlarıyız

İnsanoğlunun yeryüzü serüveninde her dönem iki taraf var oldu:
Hakkın yanında olanlar ile batılı savunanlar;

Tevhidi haykıranlar ile şirki savunanlar;

Temiz kalmak isteyenler ile necasete bulananlar.

Bu kavganın tarihi çok eskiye dayansa da taraftarları sebebiyle her dönem güncelliğini koruyor.

Öncelikle sözümüz iktidar ve onu destekleyenlere.

Bir kaç gündür Lut Kavminin çocuklarıyız diyerek yoğun bir şekilde gündem oluşturanlara katkı sunan belediyelerin de olması pisliği savunanlara daha fazla cesaret vermektedir. Resmi ideolojinin kurumlarının işi kirletmek olmamalı. Pislikten, kirden yana olmamalı. Rusya gibi kominizmle yönetilmiş halkı Müslüman olmayan bir ülkede dahi sonsuz yasaklanan Lgbt, halkı Müslüman olan bir ülkenin belediyeleri tarafından teşviki, reklamı "Müslüman" olanları uyandırmıyorsa cenaze namazımızı kılsınlar.

Son dönemlerde bu kadar yaygınlaşmasında iktidarın aslan payı var. Hal böyle olunca vebalin de aslan payı olduğunu hatırlatmak istiyoruz. "Harama vesile olan haramı yapmış gibidir." kaidesince destek olan her kimsenin bu saçma sapan, toplumu ifsad eden kanunlara imza atmış olduğu da açıktır.

Partiyi araç olarak görenler gelinen noktada amaç edindiler. Yanılışlara karşı çıkmayı adeta düşmanlık olarak telakki eden partizan Müslümanlar (!)  seslerini yeterince çıkarmıyor olmalarını anlamıyor, ses çıkarırlarsa neyi kaybetmekten korktuklarını düşünmeden edemiyoruz.

Ey kendilerini Lut kavminin çocukları diye isimlendirenler çağrımız sizedir. Siz Lut kavminin çocuklarıysanız biz de Lut taraftarlarıyız. Size Lut (as)'nin seslendiği gibi sesleniyoruz:

"Lût’u da gönderdik. Kavmine: -Sizden önce dünyada hiç kimsenin yapmadığı ahlaksızlığı mı yapıyorsunuz?"(A'raf 80). Gelin ölüm meleği gelmeden tevbe edin. Pişmanlığın fayda vermeyeceği o günden sakının. Sakın ola ki atalarınızın şu cevabı ile cevap vermeyin;

"Kavminin cevabı: -Çıkarın onları memleketinizden, çünkü onlar temiz olmaya özenen insanlarmış! demekten başka bir şey olmadı."(A'raf:82). Kirden yana, ahlaksızlıktan yana tavrınız sürer de insanlık onurunuzu ayaklarınızın altına almaya devam ederseniz, Lut taraftarlarının kurtulup kavminin başına gelen azaptan sizi kim koruyacak?


"Biz de Lût’u ve âilesini kurtardık; yalnız karısı geride kalanlardan oldu.
Onlara azap yağmuru yağdırdık. İşte bak, günahkarların sonu nasıl oldu!"(A'raf; 84)

EY YETKİYİ ELLERİNDE BULUNDURANLAR  SİZLERE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR:

Siz kendinizi bireysel olarak Müslüman, siyasi olarak demokrat isimlendiriyorsunuz. Biz de bu yönünüze sesleniyoruz: Allah'ın mülkünde lutiliğin önünü açan kanunlara imza atmaktan Allah'tan korkun.

Aileyi  ifsad eden kanunlarınızı derhal hemen şimdi yürürlükten kaldırın.

Sözüm ona özgürlük adı altında neslimizi, geleceğimizi ifsad eden lutiliğin önünü açan İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'ni derhal iptal edin.

Zamanında ezanları bile ellerinden alınan bu halk CHP'ye niçin oy vermiyor ezanları gitmesin diye değil mi? Ezan okunurken ıslık öttüren bir gençliğin yetişiyor olması, okullarda yaygınlaşan deizmin inanç biçimi olarak gençlerde kabul görmesinin yaygın olduğu bir yerde ezan okunduğunda bunlara ne ifade edecek?

Zamanında gavura benzemesin diye şapka giymeyen bu halkın torunlarının yaşam biçimi olarak gavura taş çıkarır hale gelmesinin sorumlusu kimdir?

Zamanında “Çanakkale Geçilmez!” diyerek canlarını siper eden bu mazlum ama mağrur halkın Lgbt yürüyüşü için set olan torunlarını bu hale kimler getirdi?

Demokrat  yönünüze sesleniyoruz: Madem siyasi olarak demokratsınız o zaman Müslümanlığın kavramlarını seçimlerde kullanmayın. Çıkaracağınız kanunların ne denli İslam'a zıtlık teşkil edeceğini açıkça ortaya koyun.
Aslında bu çağrı tüm partilere: Çıkardığınız, çıkaracağınız tüm kanunlar madem Allah'ın kanunlarına aykırı; bizim argümanlarımızı kullanmayın. Bakalım halktan söylemi olmayanın ölçüsü ne kadardır!

Sözümüzü sözün en güzeliyle noktalayalım;
"Onlar, cahiliye dönemi hükmünü mü arıyorlar? İyici bilen bir toplum için Allah’tan daha iyi hüküm veren kim vardır?" (Maide;50)

www.sozunozu.org sitesinden alıntıdır.

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !