Yeni Dönem Başlıyor!

Yeni Dönem Başlıyor!

Zeynep-Der Yeni Faaliyetleri ile Yeni Dönemde Sizlerle

BAYANLARA iSLAMİ İLİMLER HALKASI

"Öyleyse bir iş bittiğinde diğerine koyul." ilahi ikazına istinaden, Zeynepder bu dönem için de bayan kardeşlerimize faydalı olma gayretinde.

12 Eylül Perşembe günü saat 10.00'da başlanılacak olan programın içeriği: Akaid, Siyer, Fıkıh ve Kur'an-ı Kerim tilaveti olacak. Siz değerli kardeşlerimizin de bu ilimlerden faydalanmanız duamızdır.

 

 

GENÇLİK EĞİTİMLERİ

"İnsanoğluna şu beş şeyden hesap sorulmadıkça, onun ayakları Kıyamet gününde Rabbinin huzurundan ayrılmayacaktır:

a) Ömrünü nerede tükettiğinden,

b) gençliğini nerede yıprattığından,

c) Malını nerede kazanıp

d) Nereye harcadığından ve,

e) Öğrendiği ilimle nasıl amel ettiğinden." (Tirmizi, Sıfâtü'l-Kıyâme 1) hadisine muhatap olabilmek için siz genç kardeşlerimiz için de program hazırladık. 14 Eylül Cumartesi başlayıp her cumartesi devam edecek olan ilim grubumuzda Rahman'ı daha iyi tanıyabilmek için Esma'ul Husna; Peygamberleri ve davetlerini daha iyi anlayabilmek için Peygamberler Tarihi; İslam'la bütünleşmenin ne demek olduğunu görmek için de Şahsiyetler adı altında eğitimimiz olacaktır. Gelin hep birlikte faydalanalım.

 

 

 

BEKAR VE EVLİ GENÇLER SİZLER İÇİN DE BİR HABERİMİZ VAR

Müslüman hanımlar olarak maksadımız; Kur'an'ı daha iyi anlamak ve hayatımıza aksettirmek. Bunun yanında tebliğ görevimizi daha iyi ifa edebilmek için psikoloji sohbetlerimizle, insanı daha tanımak da gayelerimiz arasında.

Genç kardeşlerimizle birlikte yapacağımız ilim yolculuğunda siz değerli kardeşlerimizi de aramızda görmek, bizim için ayrı bir zenginlik olacaktır.

 

 

TEFSİR SOHBETLERİ

Zeynepder ailesi olarak, Allah yolunda terbiye ve eğitimimize devam ediyoruz. Birlikte yapacağımız tefsir ve nefis terbiyesi derslerimize katılmanızı heyecanla bekliyoruz.

 

Yorum Yap

  • Emine akgün 22-08-2019 12:51

    Guzel

  • Hatice Karabalık 21-08-2019 23:00

    Harika Rabbim istifade edebilmeyi nasip eylesin