Zeynepder Kır çiçekleri yılsonu gösterisi yapıldı

Zeynepder Kır çiçekleri yılsonu gösterisi yapıldı

Zeynepder Karamürsel Şubesinin Kır çiçekleri çocuk kulübü yıl sonu programını muhteşem bir gösteriyle kapattı .

Program miniklerin Kuranı Kerim okumaları ile başladı ardından Zeynepderin kuruluşundan buyana yapmış olduğu faaliyetleri ve hedefini anlatan kısa bir slayt yayınlandı.

Programa şube başkanı Hicret Övüngen açılış  konuşmasıyla devam etti.Hicret hanım şubenin yapmış olduğu çalışmalardan kısaca söz etti ve çocuklarımızın kendi yaşadığımız zamana değil onların yaşayacakları zamana göre yetişmelerini önemsiyoruz ve pratikte öğrenme fırsatı tanıyoruz.Eğitimi ve eğlenceyi birlikte sunuyoruz.dedi

Ardından programa katılan Zeynepder kurucu başkanı Sabiha Ateş Alpat bir konuşma yaptı.

Sabiha Ateş Alpat :

Bizler yalnız Allaha kulluk etmek için gönderildik. Yine bizler biliyoruz ki hepimiz öleceğiz, yaşadığımız sürede bize verilen her şey imtihan gereğidir evlatlarımızda bizler için birer imtihandır. onları nasıl yetiştirdiğimiz önemlidir. Lokman suresi 6 cı ayette bunu görüyoruz. Lokman (as) oğluna ‘’ey oğulcuğum Allaha şirk koşma çünkü o büyük bir zulümdür diyor. Bundan anlıyoruz ki anne ve babaların çocuk eğitiminde çok zor ve ağır sorumlulukları vardır.

Bir insanın sağlıklı yetişmesi için sadece anne ve baba yetmez. Ev, çevre ve okulun birlikte hareket etmesi gerekir. Bu amaçla çocuklarımız için hazırlanan bu ortamlar herkes için ayrı bir önem kazanmaktadır. Dedi

Daha sonra programa miniklerin ilahileri şiirleri ve tiyatrolarıyla devam edildi program sonunda öğretmenleri tarafından karneleri verilip taçları takıldı.

Programın videolarını www.zeynepder.org adresimizde mültimedya bölümünden izleyebilirsiniz

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !