Zeynep-Der Çocuk Kulübünün Yıl sonu müsameresi

Zeynep-Der Çocuk Kulübünün Yıl sonu müsameresi

Zeynep-Der çocuk kulübünün yıl sonu müsameresi, bu gün Sabancı Kültür Merkezin'de saat 14:00'da yapıldı.

Zeynepder Çocuk Kulübünün Yıl Sonu Müsameresi




Zeynepder çocuk kulübünün yıl sonu müsamere töreni bu gün Sabancı Kültür Merkezin'de saat 14:00'da yapıldı.Katılımın yüksek olduğu törene, Suadiye çocuk kulübünün Kur-an'ı Kerim tilavetiyle başlandı.
Daha sonra Zeynep-Der Çocuk Kulübünün slayt gösterisi izleyicilere sunuldu.Açılış konuşması Zeynep-Der Kurucu Başkanı eğitimci yazar Sabiha Ateş Alpat tarafından yapıldı. Konuşmasına çocuk eğitiminin başkalarının ellerine bırakılamayacak kadar mühim bir mesele olduğunu vurgulayarak başlayan Sabiha Ateş Alpat,Peygamberimizin '' Her çocuk İslam fıtratı üzre doğar,ardından anne ve babası o çocuğu  ya hristiyan ,ya yahudi ya mecusi yapar'' hadisi ile konunun ehemmiyetini bir kez daha vurguladı.Sadece yaz okullarına göndermekle çocuk eğitiminde ki sorumluluğumuzu tamamladığımızı sanmamamız gerektiğini belirten Sabiha Ateş, Lokman suresi 13. ayeti kerime de Allah'ın bizlere çocuk eğitiminde de yol gösterdiğini ve onları şirkten uzak tutmamız gerektiğini,bunun eğitiminin anne ve babalara ait olduğunu da vurguladı.

Program bu konuşmanın ardından,bütün guruplarda ki çocukların Tevhid ilahisini coşku ile söylemesiyle devam etti.
 






Tören, Kırçiçekleri grubunun ''Çağımızda iletişim '' konulu piyesi ile devam etti.Ardından 42 evler grubu bir ilahi seslendirdi.
Program sonunda Namaz konulu şiir yarışmasının kazananlarına ödülleri verildi.Tören, gurupların eğitiminde emeği geçen hocalara ödülleri verilerek son buldu.







Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !